Meer resultaten voor sociale lening

sociale lening
 
Ijzer en zee Lenen.
Deze leningen worden door de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW verstrekt. U dient wel aan enkele voorwaarden te voldoen. Onder de rubriek voorwaarden vindt u meer informatie omtrent. Waarvoor er geleend kan worden. Andere kenmerken van de leningen. De uitbetaling van het leningsbedrag.
Sociale woonlening Harelbeke.
Richt je tot de Zuid-West-Vlaamse Huisvestingsmaatschappij die jouw gemeente als werkingsgebied heeft. 2 Een sociale lening via het Vlaams Woningfonds. In Vlaanderen kun je ook via het Vlaams Woningfonds een sociale lening aangaan. 3 Een sociale lening via de Sociale Kredietmaatschappij. U kunt uw rentevoet en terugbetaling zelf berekenen via de Wooncalculator. Hiervoor heeft u uw recentste aanslagbiljet nodig en moet u weten in welke buurt de woning ligt waarvoor u wilt lenen. Wat moet je meebrengen? Informatie over het project waarvoor u wil lenen. Javascript is required to view this map.
eensocialeleningaanvragen kempenswoonplatform.
Betaalbaar wonen via goedkopere leningen. Voor de financiering van je nieuwbouw je aankoop en/of verbouwing van een woning kan je onder bepaalde voorwaarden beroep doen op een sociale lening. Met een sociale lening betaal je vaak minder af dan met een reguliere lening. Je kan voor zon sociale lening terecht bij diverse instanties. De Vlaamse Woonlening VMSW. Wil je weten welke erkende kredietmaatschappijen sociale leningen aanbieden in jouw gemeente selecteer dan je gemeente via de interactieve kaart en klik op sociale en betaalbare huisvesting. Belastingvermindering voor renovatieovereenkomsten en verminderde registratierechten. Bij aankoop van een leegstaande onbewoonbare of verwaarloosde woning kan je in bepaalde gevallen genieten een belastingvermindering voor renovatieovereenkomsten.
Particulier Ik heb een vraag over een sociale koopwoning of sociale lening Woonwijzermeetjesland.
Hebt u een vraag? BEL 09 378 61 70. Particulier Ik heb een vraag over een sociale koopwoning of sociale lening. Om uw vraag over een sociale koopwoning of sociale lening snel en volledig te kunnen beantwoorden zijn we geïnteresseerd in uw meest recente aanslagbiljet. U kunt ze hier eventueel al opladen. Drop files here or Select files. Nu mijn vraag stellen.
Sociale leningen Geel Je komt er je blijft er.
Voor de financiering van je nieuwbouw je aankoop en/of verbouwing van een woning kan je onder bepaalde voorwaarden beroep doen op een sociale lening. Met een sociale lening betaal je maandelijks minder dan met een reguliere lening. Je kan voor zo'n sociale lening terecht bij diverse instanties die je kan terugvinden via.
Online krediet of lening aanvragen Leemans kredieten.
Arbeider bediende gepensioneerde invalide kaderlid leerkracht ambtenaar dokter brandweerman magazijnier advocaat zelfstandige alleenstaand of gehuwd zowat iedereen met een vast inkomen komt in aanmerking voor een lening. Simulatie maken van je lening. Je kan voor je lening zelf een simulatie maken en thuis berekenen op welke termijnen je mag terugbetalen en hoeveel je dan per maand moet betalen. Bekijk hieronder alle tariefplannen kies het plan dat het best bij jouw plannen past en bereken snel jouw voordeeltarief. Zelf je afbetalingen simuleren is wel erg gemakkelijk bij Leemans kredieten. Eerst je lening berekenen. Bereken nu snel je lening met onze simulatie tool.
CDV 200 miljoen extra voor sociale leningen / Persmededelingen / Politics.be Jouw politieke portaalsite.
Wie een woning wenst aan te kopen of te renoveren en tegelijkertijd voldoet aan een aantal voorwaarden vb. inkomen waarde van de woning etc. kan in aanmerking komen voor een sociale lening aan een goedkoper tarief dan wat op de private markt gehanteerd wordt. Dergelijke leningen worden aangeboden door de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW het Vlaams Woningfonds en erkende kredietmaatschappijen. 2014 was een topjaar met 3.895 sociale leningen die verstrekt werden door de VMSW 3.747 door het Vlaams Woningfonds en 921 door erkende kredietmaatschappijen. Terugkerend probleem is echter dat de voorziene kredieten in de loop van het jaar telkens volledig opgebruikt zijn waardoor gezinnen die een sociale lening wilden aanvragen uit de boot vallen aldus Valerie Taeldeman.
Sociale leningen Gemeente Merelbeke.
De Vlaamse Woonlening de sociale lening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. Een sociale lening via het Vlaams Woningfonds. Een sociale lening via een erkende kredietmaatschappij. De Vlaamse Woonlening de sociale lening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. Op de website van de Vlaamse Woonlening kan u nalezen wie in aanmerking komt voor een sociale lening voor het kopen bouwen en/of renoveren van een private woning of het kopen van een sociale woning. Datum laatste aanpassing 01-10-2010. Een sociale lening via het Vlaams Woningfonds. Op de website van het Vlaams Woningfonds kan u nalezen wie bij hen in aanmerking komt voor een sociale lening.
Recordaantal aanvragen voor sociale leningen Het Nieuwsblad.
Mensen die niet in aanmerking komen voor een lening bij een bank doordat ze bijvoorbeeld te weinig startkapitaal hebben of hun inkomen te laag is kunnen via de Vlaamse overheid een sociale lening aangaan om een woning te kopen of te renoveren. De twee instanties die de sociale leningen verstrekken het Vlaamse woningfonds en de Vlaamse maatschappij voor sociaal wonen noteerden vorig jaar een recordaantal aanvragen. 7.000 mensen gingen een sociale woonlening aan. Mensen vinden de weg naar sociale leningen vooral omdat de banken mensen minder snel een lening zullen geven als ze zelf geen inbreng kunnen doen aldus Tine Hendrickx van de Vlaamse maatschappij voor sociaal wonen. Banken vragen tegenwoordig al snel 50.000 euro aan startkapitaal.
Recordaantal Vlamingen krijgt sociale lening Belgi├ź Knack.be.
Recordaantal Vlamingen krijgt sociale lening. 02/02/14 om 0813 Bijgewerkt om 0813. In 2013 hebben 5.447 Vlamingen een sociale lening gekregen een absoluut record. In 2013 hebben 5.447 Vlamingen een sociale lening gekregen van het Vlaams Woningfonds VWF of de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. In totaal gaat het om een uitgeleend bedrag van bijna 835 miljoen euro. Vlaanderen speelt met deze recordcijfers meer dan ooit de rol van sociale bank bericht De Zondag.
Gemeente Huldenberg.
Maar een hypothecaire lening aangaan is niet voor iedereen even makkelijk. Wie niet bij een gewone bank terecht kan voor een lening kan misschien wel beroep doen op een sociale lening. Om in aanmerking te komen voor een sociale lening mag de waarde van de woning die je wil kopen of verbouwen bepaalde maximumgrenzen niet overschrijden. Daarnaast heeft elke soort sociale lening bijkomende specifieke voorwaarden. Om te kunnen lenen bij een erkende kredietmaatschappij is er bijvoorbeeld geen maximuminkomen bepaald. De rentevoet ligt vast gedurende de looptijd van de lening en is afhankelijk van de leningsduur. Je kan ook sociaal lenen bij de Vlaamse Maatschappij Sociaal Wonen VMSW en het Vlaams Woningfonds VWF. De voorwaarden en tarieven zijn sinds 1 januari 2014 voor beiden volledig gelijk.
Alle artikels over sociale lening Knack.be.
Alles over sociale lening. Budget 2014 voor sociale woonleningen nu al op. Het budget voor sociale leningen voor 2014 is na enkele maanden al zo goed als op. Door de crisis kennen banken steeds moeilijker een lening toe reageert het kabinet van Vlaams minister van Wonen Freya Van den Bossche SP.A. Recordaantal Vlamingen krijgt sociale lening. In 2013 hebben 5.447 Vlamingen een sociale lening gekregen een absoluut record. Geld voor sociale leningen nu al op.

Contacteer ons