Zoeken naar sociale leningen

sociale leningen
 
Sociale lening.
Deze sociale leningen worden aangeboden door het Vlaams Woningfonds en door de Vlaamse Maatschappij Voor Sociaal Wonen VMSW. De voorwaarden voor een sociale lening zijn hetzelfde bij deze instellingen. Bij andere sociale lenigen kunt u gebruik maken van een waarborg van de Vlaamse overheid, een lening met gewestwaarborg genoemd.
Wonen VAPH.
Bij de bouw of verbouwing van een huis hoort meestal een lening. Voor informatie over voordelig lenen kunt u terecht bij volgende instanties.: de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. de erkende kredietmaatschappijen voor sociale leningen. het Vlaams Woningfonds. Een woning huren.
Sociaal lenen Gemeente Edegem.
UiT in Edegem. De nv Klein Eigenaarskrediet is een kredietvennootschap die sociale leningen toekent. Deze sociale leningen zijn hypotheekleningen bedoeld voor de bouw, de aankoop of de verbouwing van gezinswoningen die aan bepaalde voorwaarden voldoen. Er kan tot 100 procent van de geschatte waarde worden geleend.
Een derde minder sociale leningen in 2015 Lenen Livios.
Een derde minder sociale leningen in 2015. Een derde minder sociale leningen in 2015. Bekijk alle partners Een derde minder sociale leningen in 2015. Vlaams minister van Wonen, Liesbeth Homans, maakte het het afgelopen jaar een pak moeilijker om een sociale lening vast te krijgen.
Volkskrediet Eeklo, Meetjeslanders Eigen Huis, sociale leningen Eeklo, Meetjesland.
Volkskrediet Eeklo, uw adres voor sociale leningen in het Meetjesland Oost-Vlaanderen. Meetjeslanders Eigen Huis is sinds 2015 een bijkantoor van Volkskrediet Aalst. U kunt bij Volkskrediet Eeklo terecht voor voordelige sociale hypothecaire leningen voor het aankopen, bouwen, verbouwen of behouden van uw enige woning.
Sociale lening bekomen Stad Brugge.
Sociale lening bekomen. Verbouwen en wonen. Sociale lening bekomen. In bepaalde gevallen kan wie een woning koopt, bouwt of verbouwt leningen aan een voordelig tarief krijgen. Er bestaat ook een goedkope tot renteloze lening voor energiebesparende maatregelen. Lening voor energiebesparende maatregelen.:
Sociale Leningen Indomi.
Bijkomend kan u een bijhorende veilige woningverzekering brandverzekering afsluiten zodat uw sociale lening en woning optimaal verzekerd zijn. Bij Indomi speelt de hoogte van uw inkomen geen rol voor het verkrijgen van een sociale lening en heeft u geen wachttijden.
Lening simulatie nodig? Ontdek de beste tool van 2017!
Check daarom onze gratis en praktische tool: de Online Lening Simulator. De simulatie persoonlijke lening toont direct een up-to-date overzicht van alle interessante, relevante aanbieders van persoonlijke leningen. Je krijgt met de lening simulatie eenvoudig een goed en gedegen beeld van de voordelen, kosten en voorwaarden van verschillende persoonlijke leningen.
Woonleningen Stad Gent.
Lening nodig om een woning te kopen, bouwen of verbouwen? Wilt u een woning kopen, renoveren of bouwen? Deze leningen helpen u op weg.: sociale leningen van de VMSW en het VWF. woonkredieten door erkende kredietmaatschappijen. de aanvullende provinciale lening.
Sociale leningen Stad Tienen.
Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een reglementair begrensd inkomen voor.: de aankoop of het behoud van een woning of appartement, eventueel gecombineerd met werken.; werken aan een woning of appartement. De rentevoet wordt berekend in functie van het belastbaar inkomen, het aantal personen ten laste en de ligging van de woning, het appartement. Tijdens de leningsduur wordt de rentevoet aangepast in functie van de evolutie van het inkomen en de gezinssamenstelling. Sociaal wonen arrondissement Leuven. Wijgmaalsesteenweg 18 3020 Herent. tel 016 31 62 00 fax 016 31 62 01. Elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur, s namiddags en op vrijdag na afspraak. Hypothecaire leningen met een periodiek herzienbare rentevoet afhankelijk van het inkomen en de gezinstoestand voor.:
Sociale leningen Gemeente Ham.
De doelstellingen van deze maatschappijen zijn driedelig. het bouwen of renoveren van woningen om ze daarna te verkopen. het kopen van gronden en verkopen van sociale bouwgronden. het verstrekken van sociale leningen aan particulieren voor het bouwen kopen en saneren van woningen.
Sociaal lenen Heist-op-den-berg.
Voor sociale leningen kan je terecht bij je sociale-huisvestingmaatschappij. De Vlaamse regering erkent momenteel een 40-tal kredietmaatschappijen. Kredietmaatschappijen kennen sociale leningen toe voor het kopen, bouwen of behouden van een bescheiden woning. Overkoepelende organisaties van erkende kredietmaatschappijen voor sociale leningen zijn.:

Contacteer ons